solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz, 'Şehir Hastanesine Ulaşım Devamlı Surette Sağlanıyor'

Başkan Kocamaz, 'Şehir Hastanesine Ulaşım Devamlı Surette Sağlanıyor'

Başkan Kocamaz, 'Şehir Hastanesine Ulaşım Devamlı Surette Sağlanıyor'
  • 31 Mayıs 2018, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz son günlerde basnda ve kamuoyunda yer alan Mersin ehir Hastanesi’ne ulam sorununun yaand ve sorumlusu olarak Mersin Büyükehir Belediyesi’nin gösterilmeye çalld haberlerle ilgili açklamalarda bulundu.

Mersin Büyükehir Belediyesi Kongre ve Sergi Saray’nda düzenlenen basn toplantsnda Mersin ehir Hastanesi’ne ulamda skntlarn yaand iddialarna cevap veren Bakan Kocamaz,  “Mersin ehir Hastanesine devaml surette ulam salanyor” dedi.

Mersin Büyükehir Belediyesi olarak göreve geldikleri günden bu yana Mersin’de ulam sorunu yaratmaya deil, ulam problemlerini çözmek adna çalmalarn yürüttüklerini söyleyen Bakan Kocamaz, iddia edildii gibi ehir hastanesine ulam konusunda her hangi bir sknt yaanmadn belirtti. Baka Kocamaz, “ehir Hastanesine ulam konusunda yaplan haberlerde sanki oraya hiç araç gitmiyormu, insanlara zulüm yaplyormu gibi bir alg oluturulmaya çalyor. Birkaç dolmuçunun yorumuna göre insanlar adeta birbirine krdrmaya çalyorlar” eklinde konutu.

ehir hastanesinin hizmete girmesinden bu yana bölgede ulam anlamnda bir kaos yaanmamas adna bir takm önlemler aldklarn ifade eden Bakan Kocamaz,  “Mersin ehir Hastanesi’nin açld günden bu yana Mersin Büyükehir Belediyesi olarak o bölgede bir kaos yaanmamas için dolmularn ve minibüslerin oraya gitmesini istemedik. Bunun yerine Mersin Büyükehir Belediyesi olarak ücretsiz ring seferleri koyduk. Akabinde Mersin Üniversitesi ile birlikte ulam güzergâhlar ile ilgili çalma neticesinde Mersin’in her bölgesinden oraya belediye otobüslerinin hastanenin kapsna kadar varmas için yeni bir güzergâh düzenlemesi yapld. Ve u anda 12,15,18,28,29,32,76 ve 79 hat numaral otobüslerimiz Mersin’in her bölgesinden ehir Hastanesine ulam salyor” diye belirtti.

ehir hastanesi ile ilgili yaplan haberlerin bilinçli olarak, belli bir senaryo çerçevesinde yürütüldüünü dile getiren Bakan Kocamaz, “O haberlerde gördünüz ki haberler çarptlm, baz toplu tamaclarn yönlendirilmesiyle olay çok daha farkl noktalara çekildi. Tabi ki seçim öncesi süreçte bunlar bekliyorduk. Oluturulan bu Cumhur ttifak’ndan rahatsz olanlar belki direk bize saldramyorlar ama bu yollardan böyle bir senaryo yürütmeye çalyorlar. Ama bilsinler ki bu senaryo da boa çkacaktr”  dedi.

Mersin ehir Hastanesi’ne 8 Ayr Hat le Ulam Salanyor

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan Mersin’in her bölgesinden Mersin ehir Hastanesi’ne ulam salamak mümkün. Kentin farkl bölgelerinden hareket eden Mersin Büyükehir Belediyesi toplu tama otobüsleri 8 ayr hat ile ehir hastanesi seferlerini gerçekletiriyor.

12,15,18,28,29,32,76 ve 79 hat numaral, var noktas Mersin ehir Hastanesi olan otobüs güzergâhlar ise öyle; 12 Numaral Hat Afetevler’den Kalk Yaparak, AMATEM, Efes Sitesi, stemihan Talay Caddesi, Nevit Kodall Caddesi, Göçmen, Pozcu, Mudat, Silifke Caddesi, Ta Bina, stasyon, Sanayi, Yeni Hal, Güneykent Park, Di Hastanesi, ehir Hastanesi Güzergahn, 15 Numaral Hat Trml’dan Kalk Yaparak, Özgürlük Mahallesi, Makine kmal, Toros Devlet Hastanesi, stiklal Caddesi, Hastane Caddesi, Toroslar Belediyesi, Toros Caddesi, Akbelen, MEOT, ehir Hastanesi güzergahn takip ediyor.

18 Numaral Hat Makine kmal’den Kalk Yaparak, Toros Devlet Hastanesi, stiklal Caddesi, Hastane Caddesi, Toroslar Belediyesi, Çavulu, MEOT, ehir Hastanesi Güzergâhn, 28 Numaral Hat Tece’den Kalk Yaparak, Davultepe, Mezitli, KPA, Üniversite Caddesi, 2. Çevre Yolu, Forum, Ant, Toroslar Kaymakaml, Eski Çocuk Hastanesi, Cumhuriyet Evleri, ehir Hastanesi güzergâhnda son buluyor.

29 numaral hat Üniversite Hastanesi’nden kalk yaparak, KPA, GMK Bulvar, Pozcu, Çetinkaya, Eski Devlet Hastanesi, Çevik Kuvvet, Çiftçiler Caddesi, Kurdali, Güneykent, Yalnayak, Cumhuriyet Evleri, ehir Hastanesi güzergâhn, 32 Numaral Hat Balarba’ndan Kalk Yaparak, Huzurkent, Cam Sanayi, Yakaköy, Kazanl Kava, Karacailyas Kava, Karaduvar Kava, Turgut Özal Bulvar, Yeni Hal, Yalnayak, Di Hastanesi, ehir Hastanesi güzergahn, 76 Numaral Hat, Mezitli Yaar Dou Caddesi’nden Kalk Yaparak, Soli, çel Anadolu Lisesi, Viranehir, Babil Caddesi, GMK Bulvar, Üniversite Caddesi, Üniversite Hastanesi, 13. Cadde, Metro, Gözne Caddesi, Akbelen, MEOT, ehir Hastanesi güzergahn, 79 hat numaral otobüs ise Ta bina’dan kalk yaparak, stasyon, Fabrikalar Caddesi, Hastane Caddesi, GMK Bulvar, Makine kmal, evket Sümer, Okan Merzeci Bulvar, Selen Kava, Di Hastanesi, ehir Hastanesi Ve MEOT güzergahn takip ederek Mersin ehir Hastanesi’ne girmek isteyen vatandalara hizmet veriyor.

Ayrca Mimar Caddesi ve ehir Hastanesi arasnda be dakikada bir ücretsiz ring hatt hizmet veriyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık