solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz: ?Hepinizi 1923 Ruhuyla Buluşmaya Davet Ediyorum?

Başkan Kocamaz: ?Hepinizi 1923 Ruhuyla Buluşmaya Davet Ediyorum?

Başkan Kocamaz: ?Hepinizi 1923 Ruhuyla Buluşmaya Davet Ediyorum?
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, 4 ubat Pazar günü MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli’nin katlmyla gerçekletirilecek olan 1923 projenin toplu açl ve temel atma töreni öncesi bir basn toplants gerçekletirdi.

Gerçekletirilen basn toplantsna Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n yan sra, MHP Genel Bakan Yardmcs ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Bakan Yardmcs Sadir Durmaz, MHP Mersin Milletvekili Baki imek, Tarsus Belediye Bakan evket Can, Erdemli Belediye Bakan Mükerrem Tollu, MHP Mersin l Bakan Zeynel Uur Gölgeli, Mersin Ülkü Ocaklar l Bakan Gökhan Demir, MHP Toroslar lçe Bakan Hüsnü Doan, MHP Tarsus lçe Bakan Erturul Bodur, MHP Akdeniz lçe Bakan Erdoan Alkaya, MHP Mezitli lçe Bakan Serdar Soydan, MHP Yeniehir lçe Bakan Umut Topal, Yeniehir Ülkü Ocaklar Bakan Ali Ate, Tarsus Ülkü Ocaklar Bakan Emre Bircan, Mezitli Ülkü Ocaklar Bakan Mustafa zci, Mersin TÜRKAV Bakan Mustafa Tekerek, Türkiye Kamu-Sen Mersin l Temsilcisi Metin Ercan, sivil toplum kurulularnn temsilcileri ve çok sayda basn mensubu katld.

Devlet Bahçeli 4 ubat’ta Mersin’de

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli’nin 4 ubat Pazar günü Mersin’i ereflendireceini belirterek, “Mersin Büyükehir Belediyesi olarak yaklak 4 yldr vatandalarmza sunduumuz projelerin açln gerçekletirecek. Tabi bu 1923 projenin tamam açl deil, bir ksm temel atma töreni. Bunlar üst üste koyduumuzda yaplan hizmetler, sunulan projeler 1923’ün çok üzerinde. Ancak 1923 ruhu, 15 Temmuz hain darbe giriiminden sonra çok daha fazla önem kazand. Bizde bu anlaml rakam belirledik ve cumhuriyet ruhunu yaatmak ve hepimizin görevlerini hatrlatma amacyla bunu belirledik” dedi.

lçe ilçe 1923 proje…

1923 Toplu Açl ve Temel Atma Töreni’nin ilçe ilçe rakamlarn basn mensuplar ile paylaan Bakan Kocamaz, “Deerli arkadalar Akdeniz lçesi’nde 189, Mezitli lçesi’nde 112, Toroslar lçesi’nde 218, Yeniehir lçesi’nde 153, Anamur lçesi’nde 116, Aydnck lçesi’nde 57, Bozyaz lçesi’nde 62, Çamlyayla lçesi’nde 73, Erdemli lçesi’nde 182, Gülnar lçesi’nde 88, Mut lçesi’nde 175, Silifke lçesi’nde 132, Tarsus lçesi’nde 173 ve 196 genel proje olmak üzere 1923 projenin açl, temel atma ve tantm gerçekletirilecek. Tabi bu projelerin bir ksm vatandalarn acil ihtiyacn gidermek konusunda ele alnm, bir ksm bir tarm bölgesi olan Mersinimizin tarmda gelimesi yönünde verilen destekler, bir ksm da özellikle sosyal arlkl projeler. Fakru zaruret içerisindeki vatandalarmza verilen destekler anlamnda hazrlanm” eklinde konutu.

 

 

“Gece-gündüz demeden koturuyoruz”

30 Mart 2014 tarihinde Mersin Büyükehir Belediye Bakanl’n devraldklarn kaydeden Bakan Kocamaz, “Büyükehiri Adana’dan Antalya’ya kadar olan vilayet snrlar ile örtümü bir hizmet alannda üretmeye hizmet etmeye çalyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyecilikteki temel kavram üretken belediyecilik anlay biz de her gün yeni yeni projelerle bölgemizin ihtiyaçlarn önemlilik srasna göre deerlendirerek, bütçemiz kaynaklar içerisinde deerlendirerek üretmeye çalyoruz. Böylesine büyük bir alanda yaklak 1 milyon 800 bin nüfus karl olarak gelen bütçe karsnda bütün problemlerini bir anda çözme ansmz olmadn biliyoruz” ifadelerini kulland.

Bakan Kocamaz, geçmiten gelen tecrübeli birikimleri ile gece gündüz demeden koturduklarn dile getirerek, “Geçmiten gelen tecrübelerimizle birikimimizle milliyetçi belediyecilik anlaynn üzerimize yükledii bu sorumlulukla gece gündüz demeden koturuyoruz. nallah pazar günü Genel Bakanmz hem ülkenin içinde bulunduu durumu bizimle paylaacak deerlendirmeler yapacak, hem de Büyükehir Belediyemizin ortaya koyduu hizmetleri vatandalarmzla buluturmak üzere Mersin’de olacak. Biz gerekli hazrlklar yaptk. Bütün vatandalarmz Cumhuriyet Meydan’nda 1923 ruhuyla bulumaya davet ediyorum.

Son olarak gelen ehit haberleri üzerine duyduu üzüntüyü ifade eden Bakan Kocamaz, “Maalesef Mersin’de artk her hafta bir ehit cenazesi kaldryoruz bugünde Anamur’da bir ehidimizi kara topraa teslim edeceiz” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık