solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz ?Hangi Alan Vardır Ki, Tıp İlminden Daha Hayırlı Olsun?

Başkan Kocamaz ?Hangi Alan Vardır Ki, Tıp İlminden Daha Hayırlı Olsun?

Başkan Kocamaz ?Hangi Alan Vardır Ki, Tıp İlminden Daha Hayırlı Olsun?
  • 13 Mart 2018, Salı 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, 14 Mart Tp Bayram dolaysyla yazl bir mesaj yaynlad. Bakan Kocamaz, yaynlad mesajda u ifadelere yer verdi;

“Tp dünyasnn insanlar insan yaatmay, insanla nitelikli bir yaam sunmay görev edinmi kymetli bir alanda mesleklerini icra ediyorlar.

Hangi alan vardr ki, tp ilminden daha hayrl olsun. Savata yaralanan küçücük bir bebei iyiletiren, kaza srasnda aciz biz yaralya annda müdahale eden,  istismara uramlara yardm eli uzatan, bakma muhtaç bir teyzenin yardmna koan, son nefesinde hayata tutunmasna vesile olan kymetli hekimlerimizin yapt iin ehemmiyeti hiçbir eyle kyaslanamaz.

Öyle ki, imparatorluklara hükmetmi, ne savalar kazanm, heybetleriyle düman korkutmu padiahlarn bile sal mevzu bahis olunca kelimeler dile gelmitir. Kanuni Sultan Süleyman’n “Olmaya devlet cihanda bir nefes shhat gibi” sözleri salmzn ne kadar önemli olduunu bir kez daha bize anlatmtr.

Bu vesile ile sizleri ükran ve minnet duygularmla selamlyor, tüm salk çalanlarmzn ve kymetli hekimlerimizin 14 Mart Tp Bayramn Kutluyorum.”

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık