solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz; ''Anneler, Karşılıksız Sevginin Ve Emsalsiz Bir Şefkatin Timsalidir''

Başkan Kocamaz; ''Anneler, Karşılıksız Sevginin Ve Emsalsiz Bir Şefkatin Timsalidir''

Başkan Kocamaz; ''Anneler, Karşılıksız Sevginin Ve Emsalsiz Bir Şefkatin Timsalidir''
  • 12 Mayıs 2018, Cumartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz Anneler Günü dolaysyla bir mesaj yaynlad.

Bakan Kocamaz mesajnda u ifadelere yer verdi; “Hiç karlk beklemeden sevginin, efkatin, balamann, hogörünün ve esiz sahipleniin en mümtaz simalar üphesiz annelerdir. Ne mutlu bizlere ki cenneti annelerin ayaklar altna seren yüce bir dinin, kadn ba tac eden aziz bir milletin mensuplaryz.

Her biri ayr birer deer olan annelerimiz; hayatn tüm zorluklarna kar asil bir duruun, çocuklarna kucak açarken emsalsiz bir efkatin, ailesi için çabalarken durmak bilmeyen bir çalkanln timsalidirler.

Yegâne derdi evladnn gülümseyen yüzünü görmek olan cefakâr annelerimiz din, dil, rk ayrm gözetmeksizin yardmlamay, karlkl saygy ve kardeçe yaamay örendiimiz bu iklimin olumasnda en büyük rehberimizdir. Bizlerde sevgiye, güzel ahlaka, erdeme, iyilie dair duygularn temelini annelerimiz atar.

Karlksz emein, efkatin tükenmez kayna annelerimiz; bizi millet yapan deerlerin her birimizde hayat bulmasnda, yaatlmasnda en çok paya sahiptir. Tarihin her döneminde, Türk toplumlarnda anneye gösterilen deer, dünyaya örnek olmutur. Milletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin salkl, uurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmalar öncelikle ailelerinden alacaklar eitime ve terbiyeye bal olacaktr. O anneler ki yetitirdikleri evlatlar vesilesiyle çalar deitirirler, toplumlar mayalarlar,  kültürün devamn salarlar.

Bu duygu ve düüncelerle bata vatanmzn devamll, birlii ve bamszl uruna aziz evlatlarnn ahadet haberlerini metanetle karlayan, elleri öpülesi mübarek ehit annelerimizin ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, hepsine sayglarm sunuyor, huzur ve saadetler diliyorum. Ayrca anne özlemini her vesileyle dile getiren biri olarak, ahirete irtihal etmi tüm annelerimizi de rahmetle ve minnetle yad ediyorum.”

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık