solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz; ?2018 Barış, Kardeşlik Ve Huzurun Kol Kola Gezdiği Bir Yıl Olsun?

Başkan Kocamaz; ?2018 Barış, Kardeşlik Ve Huzurun Kol Kola Gezdiği Bir Yıl Olsun?

Başkan Kocamaz; ?2018 Barış, Kardeşlik Ve Huzurun Kol Kola Gezdiği Bir Yıl Olsun?
  • 29 Aralık 2017, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, ‘Yeni Yl’ dolaysyla yazl bir mesaj yaymlad.

Yaymlad mesajda yeni yln Mersin’de, Türkiye’de ve tüm dünyada bar içerisinde yaanacak bir yl olmasn dileyen Bakan Kocamaz mesajnda u ifadelere yer verdi; “2017 ylnda yaadmz ac, tatl olaylar, mutluluklarmz,  hüzünlerimizi, sevinçlerimizi geride brakyoruz. Yeni umutlarla, kardelik duygular içerisinde karladmz 2018 yl, gerçeklemesini dilediiniz tüm güzelliklerin yan banzdan ayrlmayaca aydnlk bir yl olsun.

Sosyal ve kültürel alanda Mersin’i marka kent yapma yolunda 2017 ylnda youn bir çalma temposu ile hayata geçirdiimiz yüzlerce proje ile hizmetin tanmn en batan yazdk. Mersinli vatandalarmz için ulam, altyap, içme suyu, yol ve asfalt, çevre, engelli bireyler ve üreticiler için yaplan çalmalar,  sosyal ve kültürel alanda verilen hizmetlerle Mersin’i gelimi kentler arasnda ön plana çkarmak için çktmz yolda yorulmadan yürümeye devam edeceiz.

2017 ylnda Demokrasi Kava, Uluslararas Engelsiz Sanat Festivali, Uluslararas Mersin Maratonu, Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alan, tenis kortlar, hayvan barnaklar, Miyav-Park, spor salonlar, kat atk düzenli depolama ve bertaraf tesisleri, Atksu artma tesisleri, Kentsel Tasarm Projesi, Mezitli Sahil Band Projesi ve daha pek çok proje ile halkmz buluturduk.

Mersin adna dolu dolu geçen 2017 yln geride brakyoruz. Geride braktmz 2017 yl içerisinde gönül ba ile balandmz Mersin için hayata geçirdiimiz hizmetleri 2018 ylnda katlayarak devam ettireceiz. Mersinli vatandalarmzn daha güzel bir Mersin’de yaamalar için verdiimiz çabalarn çok daha fazlasn 2018 ylnda da göstereceiz. Önümüzde vatandalarmzn bizden beklentileri ile dolu bir yl olduunun bilincindeyiz. Bu beklentileri karlamak adna tüm ekibimizle effaf ve adaletli bir hizmet anlay içerisinde Mersin ve Mersinliler adna var gücümüzle çalacaz. nanyoruz ki biz çaltmz müddetçe Mersin güzelleecek, deiecek ve hak ettii yere gelecek.

2018 ylnn tüm Türkiye ve dünyada çocuklarn, kadnlarn ve insanln yaad, yllardr süregelen zulümlerin ve zorbalklarn son bulduu, demokrasi ve hukukun egemen olduu, bar, kardelik ve huzurun kol kola gezdii, bir yl olmasn temenni ediyorum.

Yeni yln Anadolu’muz kadar bereketli, Ege’miz kadar heybetli, Akdeniz’imiz kadar scak, Marmara’mz kadar birletirici, Karadeniz’imiz kadar hareketli ve Dou’muz kadar bütünletirici olmas dileklerimle”


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık