Başkan Kadir Albayrak'tan Nusratlı Mahallesi'ne Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinin Nusratlı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.Başkan Kadir Albayrak Nusratlı Mahallesi'nde vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımlar ile ilgili bilgi verdi. Başkan Albayrak ayrıca vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Kadir Albayrak'tan Nusratlı Mahallesi'ne Ziyaret
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00