Başkan Albayrak'tan Özlem Ertekin'e Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Şarköy İlçe Müdürü Özlem Ertekin'i ziyaret ettiBaşkan Kadir Albayrak TESKİ Şarköy İlçe Müdürü Özlem Ertekin ile bir araya gelerek ilçede sürdürülen çalışmalar ile ilgili bilgi alarak, görüş alışverişinde bulundu.Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada, TESKİ'nin birçok ilçede önemli altyapı çalışmalarını gerçekleştirdiğini belirterek bu çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Başkan Albayrak'tan Özlem Ertekin'e Ziyaret
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00