Başkan Kadir Albayrak'tan Moskova Büyükelçisi'ne Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye Cumhuriyeti Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz'ü ziyaret etti.Moskova Büyükelçiliğinde gerçekleşen ziyarette Büyükelçi Hüseyin Diriöz Başkan Kadir Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Albayrak da Büyükelçi Diriöz'e gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti.

Başkan Kadir Albayrak'tan Moskova Büyükelçisi'ne Ziyaret
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00