solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak Moskovalı İşadamları İle Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Rusya Moskova Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Suren Vardanyan ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Yuri Morozov ile bir araya geldi.Düzenlenen toplantıda Başkan Kadir Albayrak, Trakya bölgesinin ve Tekirdağ ilinin yatırımcılara sunduğu ekonomik ve ticari olanakları anlattı. Başkan Albayrak ayrıca küçük ve orta ölçekli KOBİ'ler için Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak destek hakkında bilgiler verdi.Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay'ın da hazır bulunduğu toplantıda iki ülke arasında ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Albayrak Moskovalı İşadamları İle Buluştu
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Rusya Moskova Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Suren Vardanyan ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Yuri Morozov ile bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda Başkan Kadir Albayrak, Trakya bölgesinin ve Tekirdağ ilinin yatırımcılara sunduğu ekonomik ve ticari olanakları anlattı. Başkan Albayrak ayrıca küçük ve orta ölçekli KOBİ'ler için Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak destek hakkında bilgiler verdi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay'ın da hazır bulunduğu toplantıda iki ülke arasında ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık