solyanreklam
sagreklam

Başkan Kadir Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, adli yıl açılışı dolayısıyla Tekirdağ Barosu tarafından düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sezer Gül, Tekirdağ Barosu Başkanı Erhan Sezer ile avukatlar ve davetliler katıldı.Törende Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, daha sonra yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

Başkan Kadir Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, adli yıl açılışı dolayısıyla Tekirdağ Barosu tarafından düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sezer Gül, Tekirdağ Barosu Başkanı Erhan Sezer ile avukatlar ve davetliler katıldı.

Törende Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tören, daha sonra yapılan konuşmaların ardından sona erdi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık