solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN IŞIK, GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR

Başkan Işık, gelenekselleşen halk günlerinde ilçe halkıyla birebir görüşerek, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, geleneksel olar...

BAŞKAN IŞIK, GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:00

Başkan Işık, gelenekselleşen halk günlerinde ilçe halkıyla birebir görüşerek, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, geleneksel olarak makamında düzenlenen halk günlerinde, ziyarete gelen ilçe halkının talep ve önerilerini dinliyor.

Başkan Işık, “Gürsumuz büyük bir aile bizim için. Bizleri akraba yakınlığında samimi duygularla sahiplenip taleplerini dile getiren hemşehrilerimizle her fırsatta sohbet etmeye ve Gürsumuz için düşüncelerini paylaşmaya özen gösteriyorum. Bulunduğumuz tüm ortamlarda hemşehrilerimizin talep ve önerilerini paylaşmanın yanında, halk günlerinde de belediyemize gelerek görüşmek isteyen hemşehrilerimizle görüşerek talep ve önerilerini dinliyoruz. Onların taleplerine anında çözümler üretirken ilçemiz için önerilerini dikkate alarak hizmetlerimizi yönlendiriyoruz. “ dedi.

Halk günlerinde, taleplerini Başkan Işık’a birebir iletme olanağı bulan Gürsulular, talepleri konusunda anında çözüm elde etme olanağı da buluyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık