BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN’DEN SABAH SÜRPRİZİ

Hafta içi her sabah işe giden vatandaşlarımıza vapur iskelesi yanında yapılan çorba dağıtımında bu sabah Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sürprizi yaşandı.

BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN’DEN SABAH SÜRPRİZİ
  • 14 Ağustos 2018, Salı 0:00

Sabah 07.30'da önlüğünü giyerek tencere şeklinde dizayn edilmiş çorba standında kazanın başına geçen Başkan Hilmi Türkmen'i karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çorba dağıtırken bir yandan da vatandaşların hal ve hatrını soran, hayırlı mesailer dileyen Başkan Hilmi Türkmen daha sonra yeni yapılan Üsküdar Meydanı'na geçerek buradaki banklarda denize karşı oturan vatandaşlarla sohbet etti, istek ve önerilerini dinledi. Başkan Hilmi Türkmen birlikte fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.