BAHÇELİEVLER MAHALLESİ’NDE AKŞAM ÇAYI

Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Parkı'nda akşam çayı buluşmamız coşkulu geçti. Çay, simit ve peynir ikramiyla başlayan buluşmada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen "Davetimize kalabalık bir şekilde teşrif ettiğiniz için sağolun. Ülkemiz ekonomik saldırı altında ama moral bozmaya gerek yok, 15 Temmuz'u alt eden bu aziz millet bunun da üstesinden gelecektir." dedi.

BAHÇELİEVLER MAHALLESİ’NDE AKŞAM ÇAYI
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Üsküdar Meydanı'nın ağustos sonunda tam manasıyla hizmete gireceği müjdesini veren Başkan Hilmi Türkmen mahalle sakinlerini de Valide Sultan Gemisi ile boğaz turuna davet ederek "Perşembe 12.30'da otobüslerle sizi buradan alacağız inşallah, gemiyi doldurmanızı bekliyoruz." dedi. Yüz boyama etkinliğine katılan çocuklarla toplu fotoğraf çektiren Başkan Hilmi Türkmen daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Neşeli bir atmosferde geçen buluşmada çocuklara yönelik kurulan masalarda satranç, mangala gibi zeka oyunları oynanırken pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı da yapıldı.