Başkan Hazinedar’a Özel Ödül!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’a YTÜ İşletme Kulübü’nden anlamlı ödül…

Başkan Hazinedar’a Özel Ödül!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni, 12 Ocak 2017 Perşembe günü Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Bu sene 14’üncüsü düzenlenen Yılın Yıldızları Ödülleri’nde; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’a YTÜ İşletme Kulübü’ne katkılarından dolayı “Rektörlük Özel Ödülü” takdim edildi. Ödülü, Başkan Hazinedar adına Başkan Yardımcısı Rifat Örnek, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’in elinden aldı.

İlk kez 2002 yılında verilmeye başlanan Yılın Yıldızları Ödülleri; 5000 YTÜ öğrencisinin oy kullandığı anketler sonucunda 32 kategoride sahiplerini buluyor. Her yıl Ocak ayında gerçekleştirilen tören; basın, medya, sanat, müzik, spor ve iş dünyasının ünlü isimlerini ağırlıyor.