Başkan Hazinedar'a Florida'dan Nezaket Ziyareti'

Amerika'nın Florida eyaletinden gelen bir heyet Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazine...

Başkan Hazinedar'a Florida'dan Nezaket Ziyareti'
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Aralarında Florida Eyalet Senatörü Rene Garcia, Florida Eyalet Milletvekili David Santiago, Miami Belediye Meclis Üyesi Keon Hardemon, Pinecrest Belediye Meclis Üyesi James McDonald, Miami Springs Belediye Başkanı Zavier Garcia gibi politik yetkililerin bulunduğu kalabalık bir heyet Beşiktaş Belediyesine misafir oldu.

Başkan Hazinedar’a nezaket ziyareti yapmak amacıyla belediyemizi ziyaret eden heyet, Hazinedar’a, politik vizyonu, yerel yönetim alanındaki hedefleri ve Türkiye’nin politik gündemi ile ilgili sorular yönelttiler. Aldıkları yanıtları oldukça olumlu karşılayan heyet, Başkan’ın Beşiktaş’taki çalışmaları, projeleri ve gelecek hedeflerini ise ilgiye dinledi.

Toplantı, Amerikalı heyet ile Başkan Hazinedar’ın karşılıklı hediyelerini sunmaları ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.