Başkan Hazinedar Personel İle Bayramlaştı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, belediye personeliyle bir araya gelerek kur...

Başkan Hazinedar Personel İle Bayramlaştı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, temizlik garajında temizlik işçileri ile bir araya gelerek kurban bayramlarını erkenden kutladı.

Temizlik işçilerine bayram hediyelerini takdim ettikten sonra konuşma yapan Başkan Hazinedar, iki temizlik işçisine de düğünlerini yapma sözü de verdi.

Başkan Hazinedar daha sonra Beşiktaş Belediyesi Konferans Salonu'nda belediye personel ile bayramlaştı.

Başkan, “Sevgili çalışma arkadaşlarım Kurban Bayramınızı kutlarım. Hepinize ailelerinizle birlikte mutlu bir bayram diliyorum, şimdiden Kurban Bayramınız mübarek olsun” dedi.

Beşiktaş’ın mahalle muhtarları ve spor kulübü yöneticileri de Başkan Hazinedar’ı makamında ziyaret ederek bayramını kutladı.