solyanreklam
sagreklam

Başkan Hazinedar İklim Zirvesi'ne Katıldı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Paris'te düzenlenen Dünya Yerel Liderler İk...

Başkan Hazinedar İklim Zirvesi'ne Katıldı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

21. Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı (COP21) kapsamında düzenlen "Yerel Liderler İklim Zirvesi" Paris’te gerçekleşti.

Başkan Hazinedar dünya liderleriyle birlikte iklim değişikliğine “Hayır” dedi!



Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Paris’te düzenlenen Dünya Yerel Liderler İklim Zirvesi’ne katıldı. Başkan Hazinedar, Paris İklim Zirvesi’nde Beşiktaş’ta yapılan ve yapılacak olan çalışma ve önlemlerini liderlerle yaptığı baş başa görüşmelerde anlattı.

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya Yerel Liderler İklim Zirvesi’ne Başkan Hazinedar’ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de katıldı. Başkanlar Paris’te düzenlenen zirvede İstanbul için kendi aralarında da fikir alışverişinde bulundu. 30 Kasım - 11 Aralık 2015 tarihleri arası düzenlenen zirveye 195 ülke ve kurum temsilcileriyle 147 devlet ve hükümet başkanı katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın ilgiyle katılım gösterdiği zirvede küresel ısınma ve birçok iklim sorunu ele alındı.



Başkan Hazinedar, zirvede Floronsa Belediye Başkanı Dario Nardella ile bir araya gelerek Beşiktaş’ta gerçekleştirilen projeleri anlattı. Daha sonra devam eden zirvede Başkan Hazinedar ve diğer liderler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve New York Eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg’in, yerel ölçekte iklim değişikliğine karşı alınacak önlemler hakkında verdikleri panele katıldı.



Başkan Hazinedar, Compact of Mayors üye ilçesi olarak iklim değişikliklerine karşı önlem almada yardımcı olacaklarını belirtti. Zirvenin ardından liderler aile fotoğrafı çektirdi. 




BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık