Başkan Hazinedar Beşiktaş’ta Aşure Dağıttı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Beşiktaş Meydanı’nda vatandaşlara aşure dağı...

Başkan Hazinedar Beşiktaş’ta Aşure Dağıttı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Meydanı’na Muharrem Ayı’nın bereketini simgeleyen aşure standı kurdu.

Beşiktaş Belediyesi’nin Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlar için hazırlattığı aşureler Beşiktaş Meydanı’nda dağıtıldı. Aşure dağıtımına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, bizzat Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar tarafından dağıtılan aşureleri afiyetle yediler.

Hem aşure dağıtıp hem vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hazinedar, “Bolluğun, bereketin ve birliğimizin simgesi Aşuremizi Beşiktaş Meydanı’nda yurttaşlarımız ile paylaştık. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Aşure dağıtımı; Beşiktaş Çarşı’da ve Beşiktaş’ın farklı noktalarında devam edecek.