BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ’IN FARKI!

• 25 Ağustos 2015, Salı 0:00

lklerin belediye başkanı olan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hizmet atağında yine farkını göstermeye devam ediyor. Başkan Türkyılmaz’ın hayata geçirdiği ve Türkiye’de bir benzeri daha olmayan “Zeytindalı Proje Ekibi”, Mudanya’nın uzak mahallelerinden biri olan Çekrice’de temizlenmedik yer bırakmadı. Temizlik çalışmasını gören mahalle sakinleri “Çekrice Mahallemiz bu güne kadar böyle bir temizlik görmedi” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Dünya Barış Şehri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, göreve geldiği günden bu güne, Mudanyalı hemşehrilerimize hizmet etmenin gururu ve mutluluğunu yaşadığını, seçim döneminde söz verdiği ve çok önemsediği projelerden biri olan “Zeytindalı Projesi”nin övgü almaya devam ettiğini vurguladı.  Daha temiz ve daha yaşanabilir bir Mudanya için, hizmet atağını sürdürdüklerini belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Zeytindalı Proje ekibimiz, işlerini büyük bir hassasiyetle yapıyor ve Mudanyalı hemşehrilerimizin büyük övgüsünü alıyor. Zeytindalı ekibimiz, Mudanya’mızın en uzak mahallesinden biri olan Çekrice’de, 2 gün boyunca büyük bir titizlikle muhtarlık, cami, umumi tuvaletler, sokak ve caddeleri tertemiz yaptı. 20 kişilik Zeytindalı ekibimiz, gün boyunca Çekrice Mahallemizdeki cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak, Mudanyalı hemşehrilerimizin hizmetine sundu.  Mudanyalı hemşehrilerimizin daha  mutlu ve daha huzurlu olması amacıyla hizmet atağımız devam edecek” dedi.