solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ’DAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇAĞRISI

BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ’DAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇAĞRISI

BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ’DAN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇAĞRISI
  • 08 Kasım 2016, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyaspor’da yaşanan son gelişmeler üzerine düzenlediği basın toplantısında Mudanyaspor üyelerini olağanüstü genel kurul için imza atmaya davet etti.

Mudanyaspor’un Yıldırım Belediyesi tarafından haklarının satın alındığına dair çıkan haberler ve gelişmeler üzerine sessiz kalmayarak basın toplantısı gerçekleştiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyaspor üyelerine olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı. Başkanlık makamında düzenlenen basın toplantısıyla görüşlerini dile getiren Türkyılmaz, “Göreve geldiğimiz günden beri Mudanya’mızın her sorunu ile ilgilenmeye çalıştık. Bu anlayışımız çerçevesinde ilçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerimizin ilçemizdeki yavrularımıza sahip çıkarak spor yapmalarını istedik. Ancak gelinen noktada Mudanyaspor içerisinde bazı art niyetli, isim yapmak ve rant sağlamaya çalışan insanların getirdikleri nokta çok üzücüdür” dedi.
“GEÇEN SEZON BİZ SAHİP ÇIKTIK”
Geçtiğimiz sezon takımı terk ederek basın huzurunda istifa ettiğini söyleyenlerin, başka amaçlar doğrultusunda görevlerini sürdürdüğünü belirten Türkyılmaz, “Bu yöneticiler istifa ettiklerini söyledikleri günden itibaren Mudanya Belediyesi olarak kulübümüze elimizi uzatarak sahip çıktık. Ödemelerinden başlayarak, ulaşımlarını, gıda ihtiyaçlarını, maçlara gidip gelmelerini ve antrenmanlarını yapmaları konusunda her türlü desteği verdik” dedi. “KULÜP YÖNETİCİLERİNE GÜVENİMİZ KALMAMIŞTIR”
Şuan ki yöneticilerin basın huzurunda istifa ettik demelerine rağmen görevlerini bırakmadıklarını, genel kurul yapılamasını engellediklerini ve karar defterini kaçırdıklarının da altını çizen Türkyılmaz, “Biz geçen sezon hem ekonomik hem sportif anlamda güçlü bir yönetim hazırladık.  Ancak kulüp başkanının davranışları ve yapılan usulsüzlükler kulübü bugünkü kötü noktaya getirdi. Belediye başkanı ve belediye olarak kulüp yöneticilerine güvenimiz kalmamıştır. Bizim Mudanyaspor ve Mudanyaspor’u sevenler ile hiçbir sorunumuz yoktur. Mudanyaspor bizim baş tacımızdır” dedi.
OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇAĞRISI
Yönetim Kurulu kararıyla Yıldırım Belediyesi ile bir yıllığına sponsorluk anlaşması yapıldığını ve önümüzdeki sezon Mudanyaspor’un BAL Ligi’nde Yıldlrım Belediyesi olarak devam etmesi konusunda protokol imzalandığını öğrendiklerini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Bu yapılan protokol Mudanyaspor’un sıfır olması demektir. Ancak bizler Mudanyaspor’un yok olmasına izin vermeyeceğiz. Buradan tüm Mudanyasporlulara çağrımızı yapıyoruz. Olağan üstü kongre yapılması için Mudanyaspor üyesi olan tüm arkadaşlarımızı imza atmaya davet ediyorum. İlk imzayı da ben atacağım. Mudanyaspor’u kapatmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.
“EDEBALİ’NİN BENİ ARAMASINI BEKLERDİM”
Mudanyaspor üzerinden çıkar sağlamaya çalışanların, ellerini kulüp üzerinden çekmelerini isteyen Türkyılmaz, “Yoksa Mudanya sokaklarında dolaşamayacaklardır. Mudanyalılar asla buna izin vermeyecekti. Mudanyaspor bizim baş tacımızdır. Sonuna kadar sahip çıkacağımızı herkes bilsin” dedi.  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edabali’nin yapılan anlaşmalar konusunda kendisini nezaketen de olarak aramasını ve bilgi almasını beklediğini de vurgulayan Türkyılmaz, “En azından nezaketen bu durum konusunda benden bilgi almasını isterdim. Siyasi bir çekişme ortamına kimse girmesin. Diliyorum ki bu konudan başka Edebali’nin haberi yoktur. Ancak var ise de üzüntü duyduğumu bilmesini isterim” ifadelerini kullandı. Düzenlenen basın toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri ile ilçedeki bazı spor kulüpleri yöneticileri katılım sağladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık