solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “BÜYÜKŞEHİR’E DESTEĞE HAZIRIZ”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “BÜYÜKŞEHİR’E DESTEĞE HAZIRIZ”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “BÜYÜKŞEHİR’E DESTEĞE HAZIRIZ”
  • 09 Kasım 2016, Çarşamba 0:00

Gerçekleştirdiği basın toplantısıyla gündemde yer alan konulara açıklık getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, BUDO İskelesi başta olmak üzere birçok konuyu gündemine taşıdı. Büyükşehir Belediyesi’ne de çağrı yapan Türkyılmaz, her türlü desteğe hazır olduklarını yineledi.

Gerçekleştirdiği basın toplantısıyla ilçe gündeminde olan konular ile sosyal medya üzerinden yapılan karalamalara açıklık getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, BUDO’dan, yapılan memnuniyet anketine ve sosyal medyada yapılan karamalara kadar birçok konuya açıklık getirdi. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş ve Metin Şen’in yanı sıra basın mensupları ile vatandaşlar katılım gösterdi. 
“MEMNUNİYETİ ÜST SEVİYELERE ÇIKARTACAĞIZ”
47 mahallede 2680 kişiyle yüz yüze anket yapıldığını ve yüzde 90 oranında memnuniyet oranı çıktığını dile getiren Türkyılmaz, “Aday olmadan önce ve belediye başkanı olduktan sonra bu anket firmasıyla birçok kez çalıştım. Seçim öncesinde de yaptırdığımız anketler birebir doğru çıktı. Memnuniyet anketimiz dördüncü çalışmamız. Bir kez daha Mudanyalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu oranı en üst seviyeye çıkartacağız. Ben kavga yapan, kavgayı seven bir insan değilim. Ama hak arama yolunda gerekirse bu canımı dahi veririm” ifadelerini kullandı.  Yapılan ankette de en büyük sorunların Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan sahil projesi, ulaşım, trafik ve otopark olarak yansıdığını belirten Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da görevlerini yapması gerektiğini söyledi.    
“BUDO’YA 15 GÜN SÜRE TANINACAK”
BUDO’nun olduğu alanın ayda 1650 TL ücretle üç yıllığına eski belediye yönetimi tarafından kiraya verildiğini hatırlatan Türkyılmaz, “15 Ekim tarihinde sözleşeme süresi sona erdi. BUDO’ya ihtarname çektik. Gelin görüşelim dedik. Kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. 15 gün süre tanıyacağız. Bu süre içerisinde eğer bir anlaşma sağlayamazsak, gerekli işlemleri gerçekleştireceğiz” dedi. BUDO ve İDO’nun ilçede trafik, gürültü, görüntü ve otopark konusunda sıkıntılar yarattığını da ifade eden Türkyılmaz, “BUDO ve İDO’nun yerleri bize göre yanlıştır. Trafik ve ulaşımında rahatlayacağı en uygun yer bizce fabrikaların bulunduğu alanın arka tarafıdır” dedi.      
SOSYAL MEDYA KARALAMALARINA SERT YANIT
Gerçekleştirdikleri basın toplantısının herkese açık olduğunu ve sosyal medya üzerinden çağrı yaptıklarını belirten Türkyılmaz, “Sosyal medyada masa başında bizleri eleştiren ve karalayanlar da keşke cesaretlerini toplayıp bu toplantıya katılsalardı. Ama cesaretleri yok. Onlara gereken dersi Mudanya halkım verecektir” dedi. “Eğer cesaretleri varsa hangi TV kanalı olursa olsun, her türlü sorularına cevap vereceğim” diyerek çağrıda bulunan Türkyılmaz, “Ben onların ne olduğunu da çok açık şekilde söylerim. Birçok kişinin bilmediği şeyleri anlatırım” dedi. “Hayri Türkyılmaz’dan önce, Hayri Türkyılmaz’dan sonra” etiketleriyle hakkında paylaşımlar yapıldığını da dile getiren Türkyılmaz, “Plan değişikliği yapılmış. Paylaştıkları planların ikisi de bizden önceki dönem mecliste alınan kararlardır. Bu arkadaşlar siyaset yapıyorlar ya, beni ve belediyemizi karalamadan önce araştırsınlar, kendilerini komik duruma düşürmesinler” diye konuştu.
YILDIZTEPE PROJESİ’NİN TEMELLERİ ATILIYOR
Toplantının son bölümünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türkyılmaz, hayata geçirecekleri projeler hakkında da bilgiler verdi. Yıldıztepe Projesi ile Bademli Doğal Yaşam Merkezi’nin bu yılsonuna kadar temellerini atmayı hedeflediklerini belirten Türkyılmaz, “Başladıktan bir yıl sonra Yıldıztepe Projemizi tamamlayacağız. Mudanya’nın cazibesini arttıracak bir proje olacak. Herkes bu projede kendinden bir şeyler bulacak” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık