BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ’A, DÜNYA BARIŞ ORGANİZASYONU TÜRKİYE TEMSİLCİ BELGESİ TESLİM EDİLDİ!

• 27 Ekim 2015, Salı 0:00

Dünya Barış Organizasyonu ve UNESCO tarafından “Türkiye Barış Temsilcisi” seçilen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a, temsilci belgesi teslim edildi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden Dünya Barış Organizasyonu Başkanı Anatoliy Karpov tarafından resmi olarak görevlendirilen Hristo Marinov, Başkan Hayri Türkyılmaz’a “Dünya Barış Organizasyonu Türkiye Temsilcisi” belgesini teslim etti. Dünya barış şehri olma yolunda göreve geldiği günden bu güne, yapılan etkinliklerle önemli mesafeler katedildiğini belirten Başkan Türkyılmaz, “Dünya Barış Organizasyonu ve UNESCO tarafından, Türkiye Barış Temsilcisi seçilmem dolayısıyla çok mutluyum. Türkiye’deki Barış Ofisi’nin Mudanya’da açılmasından da, hemşehrilerim adına çok mutlu oldum. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’mızı, Dünya Barış Şehri olma yolunda tüm dünyaya tanıtmış olacağız. Ziyaretimize gelen değerli barış sever konuğumuza, Mudanya’mıza ve şahsıma Dünya Barış Organizasyonu Heyeti Temsilcisi Hristo Marinov’a gösterdikleri bu ilgiden ve görevden dolayı tüm hemşehrilerim adına teşekkür ederim” dedi.