BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ, DAHA TEMİZ VE DAHA YAŞANABİLİR BİR MUDANYA İÇİN, ASFALTLAMA ÇALIŞMALARININ DEVAM ETTİĞİNİ VURGULADI

• 15 Haziran 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçede asfaltı olmayan mahallelerde ihtiyaç duyulan cadde ve sokakların asfaltlama çalışmalarının hızlandırıldığını vurguladı. Başkan Hayri Türkyılmaz, Siteler Mahallesi Boğaz Caddesi’ndeki toprak zeminin asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Daha yaşanabilir bir Mudanya yaratmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “İlçemizde bozulan yolların tamir, bakım ve onarımı ile asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Mudanyalı hemşehrilerimizin daha temiz ve daha düzenli bir ilçede yaşamalarını sağlamak amacıyla, ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları büyük bir titizlikle devam ediyor. Asfaltı olmayan cadde ve sokaklarda, Mudanyalı hemşehrilerimiz toz içinde kalıyordu. Asfaltlama çalışmalarımızla, Mudanyalı hemşehrilerimiz daha yaşanabilir ve daha temiz bir Mudanya’da yaşayacaklar” diye konuştu. Siteler Mahalle sakinleri de, asfaltlama çalışmasıyla cadde ve sokaklardaki toz bulutunun sona ereceğini, çalışmalardan dolayı Başkan Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ettiklerini söylediler.