Başkan Hasan Can’dan Ümraniye Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hekimbaşı’nda bulunan kurban satış ve kesim yerini ziyaret ettikten sonra Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret etti.

• 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi alarak barınaktaki görevlilere kolaylıklar diledi.