Başkan Hasan Can’dan Giresun Çamoluk Yusufeli Köyü Kalkınma ve Yardımlaşma Derneğine Ziyaret

İlçedeki dernekleri sık sık ziyaret eden Başkan Hasan Can, bu kez de Gamame Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından Giresun Çamoluk Yusufeli Köyü Kalkınma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

• 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Gerçekleşen ziyarette dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Hasan Can, dernek çalışanlarına kolaylıklar diledi. Dernek üyeleri de Başkan Hasan Can’a, ilçedeki tüm derneklere olduğu gibi kendi derneklerine verdiği desteklerden ve ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Ziyarette Başkan Hasan Can’a, belediye birim müdürleri ve muhtarlar eşlik etti.