Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kayrak’ın Cenazesine Katıldı

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kayrak, geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk’ın rahmetine kavuştu. Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Mehmet Kayrak’ın cenaze törenine katılarak yakınlarına baş sağlığı dilediler.

• 06 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk’ın rahmetine kavuşan Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kayrak’ın İkindi Namazı’nı müteakiben Santral Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı. Cenazeye Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu'nun yanı sıra; Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, İstanbul Balıkesirliler Dernek Başkanı Selim Can, Merhum Mehmet Kayrak’ın yakınları ve cami cemaati katıldı.

Başkan Hasan Can, Merhum Mehmet Kayrak’a Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diledi.