Başkan Hasan Can Ümraniye’nin Kanaat Önderlerinden Hüseyin Akbulut’un Cenazesine Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye’nin Kanaat Önderlerinden ve Ümraniye Belediyesi Makine İkbal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Personeli Orhan Akbulut’un Amcası Hüseyin Akbulut’un ikindi namazını müteakiben İnkilap Mahallesi İlim Sarayı Camii’nde kılınan cenaze namazına katıldı.

• 06 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

İlim Sarayı Camii’nde kılınan cenaze namazına katılan Başkan Hasan Can, Merhum Hüseyin Akbulut’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diledi.