Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu AK Parti Çakmak Mahalle Başkanı Mustafa Kütük’e Taziye Ziyaretinde Bulundu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; AK Parti Çakmak Mahalle Başkanı Mustafa Kütük’e geçen hafta vefat eden amcası için taziye ziyaretinde bulundular.

• 03 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Gerçekleşen ziyarette Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve AK Parti Çakmak Mahalle Başkanı Mustafa Kütük’e baş sağlığı diledi. Ziyarette Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Köseoğlu bulundu.