Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu AK Parti Adem Yavuz Mahalle Başkanı Dursun Karaboğa’nın Babası İçin Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Adem Yavuz Mahalle Başkanı Dursun Karaboğa’nın Babası Selami Karaboğa için geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

• 04 Ağustos 2018, Cumartesi 0:00

Ziyaret sırasında Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Mahalle Başkanı Dursun Karaboğa’nın Babası Selami Karaboğa’ya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Rabbim acil şifalar versin” dedi.

Ziyarette Başkan Hasan Can’a, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nun yanı sıra AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Köseoğlu da eşlik etti.

Ziyaret sonrasında çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Hasan Can, çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.