Başkan Hasan Can Ümraniyespor Giresunspor Karşılaşmasını İzledi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda Spor Toto 1. Ligin 4. haftasında oynanan, Ümraniyespor-Giresunspor mücadelesini izledi.

Başkan Hasan Can Ümraniyespor Giresunspor Karşılaşmasını İzledi
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 0:00

Spora ve sporcuya her alanda destek olmayı sürdüren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediyesi tarafından yenilenen ve bir kısım çalışmaları devam eden, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanan Ümraniyespor Giresunspor karşılaşmasını seyretti.

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanan Ümraniyespor, Giresunspor maçına, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu, Türk Kızılayı Genel Merkez Genel Sekreteri Hüseyin Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Köseoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur,  AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya ve Ümraniyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ile STK temsilcileri katıldı.

Spor Toto 1. Lig’de Ümraniyespor taraftarı önünde Giresunspor’u ağırladı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmadan 2-0’lık skorla ayrılan kırmızı-beyazlı ekip galibiyeti taraftarına armağan etti.

Ümraniyespor, Süper Toto 1. Ligin 5. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak.