solyanreklam
sagreklam

Başkan Hasan Can Ümraniye Belediyesinin Katkılarıyla Yenilenen Dudullu Spor Tesisleri 2018/2019 Futbol Sezonu Açılışı ve Yaz Futbol Okulu Kapanış Törenine Katıldı

Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla yenilenen Dudullu Spor Tesisleri’nde, 2018/2019 Futbol Sezonu Açılışı ve Yaz Futbol Okulu Kapanış Töreni Yapıldı. Törene Başkan Hasan Can da katıldı.

Başkan Hasan Can Ümraniye Belediyesinin Katkılarıyla Yenilenen Dudullu Spor Tesisleri 2018/2019 Futbol Sezonu Açılışı ve Yaz Futbol Okulu Kapanış Törenine Katıldı
  • 02 Eylül 2018, Pazar 0:00

Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla yenilenen Dudullu Spor Tesisleri’nde, 2018/2019 Futbol Sezonu Açılışı ve Yaz Futbol Okulu Kapanış Töreni Yapıldı. Törene Başkan Hasan Can da katıldı.

Göreve geldiği günden bugüne 450’nin üzerinde kalıcı esere imza atan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçeye modern spor tesisleri kazandırmanın yanı sıra; mevcut spor tesislerini de yenileterek gençler ve çocuklar tarafından daha verimli kullanılmasını sağlıyor. Bu kapsamda Dudullu Spor Tesisleri de Ümraniye Belediyesi tarafından yenilenerek daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında; saha zemin yenileme, hakem ve soyunma odaları yenileme, iç ve dış cephelerin boyanması, bakımı ve onarımın yapılması, yönetim binasının tadilatı ile duş alanlarının yenilenmesi gibi birçok alanda düzenleme yapıldı. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi tarafından yenilenen Dudullu Spor Tesisleri’nde 2018/2019 Futbol Sezonu Açılışı ve Yaz Futbol Okulu Kapanış Töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nun yanı sıra; Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Dudulluspor Kulübü Başkanı Ali Yazlı, meclis üyeleri, STK Temsilcileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Program Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı gösterisi ile başladı. Başkan Hasan Can, DHA ve İHA’ya konuyla ilgili röportaj da verdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Dudulluspor Kulübü Başkanı Ali Yazlı, “Bugün burada hep birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz. Dudulluspor ailesi olarak her zaman bizim yanımızda olan Belediye Başkanımız Hasan Can’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN HASAN CAN, “SPORA VE SPORCULARIMIZA DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR”

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum” diyerek Ümraniye’de amatör ve profesyonel futbol kulüplerinin olduğunu da hatırlattı. Konuşmasına Ümraniyespor’un başarı hikayesinden söz ederek devam eden Başkan Hasan Can, “Burada önemli olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, ailelerine ve ülkemize yararlı birey olmalarını sağlamaktır” diyerek, çağın en kötü hastalıklarından olan uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığına da değindi ve spor kulüplerimize çok büyük görevler düştüğünü söyledi. Başkan Hasan Can, “Çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırarak, onları kötü alışkanlıklardan korumak maksadıyla hizmet veren Dudulluspor, Ümraniyespor ve Karabekirspor’a çok teşekkür ediyorum” dedi. “Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman spora ve sporcuya destek olduk. Destek olmaya da devam edeceğiz “diyen Başkan Hasan Can, “Amatör ve profesyonel olan tüm kulüplerimizin her türlü eksikliklerini gidererek her zaman onların yanında oluyoruz” dedi. 15 yılda Türkiye’de çok büyük değişimler olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Hasan Can, Ümraniyemize 450 civarında kalıcı eser kazandırdık dedi ve yapacak daha çok işimiz var” dedi. Dudullu bölgesindeki 2b imar planlarından da bahseden Başkan Hasan Can, Ümraniyemizde artık metrodan da bahsediyoruz” diyerek konuşmasını bitirdi.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu yaptığı konuşmada, “Spora ve sporcuya yaptığı tüm katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Dudulluspor Kulübü Başkanı Ali Yazlı, Başkan Hasan Can’a teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonra Başkan Hasan Can ve protokol, yaz dönemi futbol okuluna katılımlarından dolayı genç sporculara sertifikalarını verirken, Dudulluspor Kulübüne destek ve katkı sağlayan tüm firma yetkililerine de plaket verdi. Program Başkan Hasan Can’ın Dudulluspor Kulübü futbolcuları ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık