solyanreklam
sagreklam

Başkan Hasan Can TV Net’in Canlı Yayın Konuğu Oldu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TV Net'de yayınlanan Hande Aydemir’in sunduğu Gündüz Haber Bülteni programının canlı yayın konuğu oldu.

Başkan Hasan Can TV Net’in Canlı Yayın Konuğu Oldu
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TV Net'de yayınlanan Hande Aydemir’in sunduğu Gündüz Haber Bülteni programının canlı yayın konuğu oldu.

Başkan Hasan Can, canlı yayın öncesinde Albayrak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Vekili Nuri Albayrak ile Yeni Şafak İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Albayrak’ı ziyaret etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu. Ardından TV Net’de Hande Aydemir’in sunduğu Gündüz Haber Bülteni programının canlı yayın konuğu olan Başkan Hasan Can; “Görevimiz olsun olmasın vatandaşımızın ihtiyaç hissettiği her konuda vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık” dedi.

Bugünün 12 Eylül olması nedeniyle konuşmalarına başlayan Başkan Hasan Can, “Allah bir daha bu millete 12 Eylül’ü, 15 Temmuz’u yaşatmasın” dedi. Ümraniye’de yapılan hizmetlerle ilgili konuşmalarını sürdüren Başkan Hasan Can, “İlçemize son 14 yılda 450’nin üzerinde kalıcı eserler kazandırdık. 35 Mahallemizin 35’ine sağlık ocağı ve muhtarlık binaları yapan bir belediyeyiz. ” dedi. Eğitime verdikleri önemi de belirten Başkan Hasan Can, “ Öncelikle 2018 2019 Eğitim Öğretim yılında tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum” dedi. Ümraniye’de yapılan okullara değinerek konuşmasını sürdüren Başkan Hasan Can,  İlçe genelinde Belediyemiz tarafından tüm okullarımızın tamiri tadilatı yapılmış durumda. Ayrıca belediyemizin yapmış olduğu iki okul yeni eğitim öğretim yılına hazır durumdadır” dedi. Konuşmalarını sürdüren Başkan Hasan Can, “Okulların sağlıklı imkanlara sahip olması yeni yetişen kuşakların da sağlıklı yetişmesine vesile olacaktır” dedi.

 Başkan Hasan Can, 2B arazilerine ruhsat verileceğini söyleyerek, “Ümraniye’de şuan da 320 bin yapı stoku var. 205 bini bizim zamanımızda imara, plana ve kurala uygun bir şekilde son 14 yılda yapıldı. En önemlisi herkesin tapu almasını sağladık. Yani ilçemizin yüzde 64’ünü biz yeniledik. Dolayısıyla herhangi bir deprem hadisesinde en az zarar görecek veya hiç zarar görmeyecek ilçelerden biri Ümraniye’dir” dedi. Başkan Hasan Can son olarak Ümraniye Belediyesi’nin İstihdam Ofisinin çalışmaları hakkında bilgi vererek konuşmasını sonlandırdı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık