solyanreklam
sagreklam

Başkan Hasan Can, Torunları Mehmet ve Hasan’ın Sünnet Merasiminde Akrabaları ve Dostlarıyla Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kızı Sevim Zehra Can Kaya ve Damadı Halis Kaya’nın çocukları Mehmet ve Hasan‘ın sünnet merasiminde akrabaları ve dostlarıyla bir araya geldi.

Başkan Hasan Can, Torunları Mehmet ve Hasan’ın Sünnet Merasiminde Akrabaları ve Dostlarıyla Bir Araya Geldi
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 0:00

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kızı Sevim Zehra Can Kaya ve Damadı Halis Kaya’nın çocukları Mehmet ve Hasan‘ın sünnet merasiminde akrabaları ve dostlarıyla bir araya geldi.

Sünnet merasimine Başkan Hasan Can ve Eşi Saliha Can’ın yanı sıra; Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı,  Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Andı, Ümraniye Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ile ailenin dost ve akrabaları katıldı.

Mehteran Takımı’nın gösterisi ve ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Hoş geldiniz, bu mutlu ânımıza teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah bize iki kız iki erkek dört torun nasip etti, şükürler olsun. Bugün Mehmet ve Hasan‘ın ilk mürüvvetlerini gördük. Erkeklerin ilk mürüvvetleri sünnet, ikincisi askerliktir. Allah hepimizin evlatlarının nice mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin. Ben kızım ve damadım adına da hepinize ‘Hoş geldiniz’ diyorum” dedi.

Sünnet merasimi tasavvufi dinleti ve yemek ikramı ile son buldu.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık