Başkan Hasan Can TGRT Haber’in Canlı Yayın Konuğu Oldu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TGRT Haber’de yayınlanan Mehmet Aydın’ın sunduğu Haber Kuşağı programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Hasan Can, “Şehrin bütününü mutlu edecek ve insanların ihtiyacı olduğuna inandığımız hizmetleri yapmaktan bugüne kadar geri durmadık” dedi.

Başkan Hasan Can TGRT Haber’in Canlı Yayın Konuğu Oldu
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Başkan Hasan Can, canlı yayın öncesi TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki’yi ziyaret etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu.

Eğitime çok önem verdiklerini belirterek konuşmasına başlayan Başkan Hasan Can, “Eğitim bu memleketin en önemli meselesidir. İyi bir nesil yetiştirmezseniz, ne kadar gelişmiş bir ülke olursanız olun geleceğinizi sağlıklı olmayan kişilerin yönetimine teslim etmiş olursunuz” dedi.  Ümraniye Belediyesinin eğitim ile ilgili çalışmalarını anlatarak konuşmasını sürdüren Başkan Hasan Can, “Çok şükür bugüne kadar temelinden tavanına kadar yaptığımız ve yaptırdığımız birçok okul var. Şuanda da bitmiş eğitime hazır olan iki okulumuz var. İnşallah en kısa sürede onlarında açılışını gerçekleştirerek ilçemize kazandıracağız” dedi. Başkan Hasan Can, “2018- 2019 Eğitim Öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

Ümraniye’nin kentsel dönüşümde önemli gelişmeler kaydettiğine de vurgu yapan Başkan Hasan Can, “Ümraniye’de şu anda 320 bin yapı stoku var, bunun 205 bini bizim zamanımızda; kurala uygun, imara uygun, projeye uygun ve sağlıklı binalar şeklinde son 14 yılda yapıldı, bu da yüzde 64’e tekabül ediyor” dedi. 2B arazilerine ruhsat verileceğini söyleyen Başkan Hasan Can, “En önemlisi de herkesin tapu almasını sağladık” dedi. Başkan Hasan Can son olarak, Ümraniye Belediyesi’nin geleneksel hâle gelen Resim, Hikâye ve Şiir Yarışmalarının 14.’sünün ödül töreni ve Malazgirt Zaferi’ni Anma programı hakkında bilgi vererek konuşmasını sonlandırdı.