Başkan Hasan Can İstiklal Mahallesi’nde Esnaf Ziyaretinde Bulundu

İlçe esnafını sık sık iş yerlerinde ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Gamame Camii’nde kılınan Cuma Namazının ardından İstiklal Mahallesi’nde bulunan bir esnafı ziyaret ederek kendisine hayırlı işler diledi.

Başkan Hasan Can İstiklal Mahallesi’nde Esnaf Ziyaretinde Bulundu
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

İlçe esnafını sık sık iş yerlerinde ziyaret eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Gamame Camii’nde kılınan Cuma Namazının ardından İstiklal Mahallesi’nde bulunan bir esnafı ziyaret ederek kendisine hayırlı işler diledi.

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Hasan Can esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Hasan Can, Gamame Camii’nde kılınan Cuma Namazı sonrasında İstiklal Mahallesi’nde bulunan bir esnafı ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Mahalle esnafı ise Başkan Hasan Can’ın ziyaretinden memnun olduğunu dile getirerek kendisine teşekkürlerini sundular.