Başkan Hasan Can Hasta Ziyaretlerinde Bulundu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zülfikar Anbarkaya ile Başkan Hasan Can’ın eski arkadaşı Ethem Ünlü’yü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Hasan Can Hasta Ziyaretlerinde Bulundu
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 0:00

Başkan Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zülfikar Anbarkaya’yı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olduğu ameliyatın ardından ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ardından, hasta olan ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan eski arkadaşı Ethem Ünlü’yü de ziyaret ederek kendisine Allah’tan şifalar diledi. Hasta yakınlarıyla da bir araya gelen Başkan Hasan Can, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.