Başkan Hasan Can Dudullu Merkez Cami Cemaati ve Bölge Esnafını Ziyaret Etti

İlçedeki esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, öğle namazı sonrası Dudullu Merkez Cami Cemaati ve bölge esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Başkan Hasan Can Dudullu Merkez Cami Cemaati ve Bölge Esnafını Ziyaret Etti
  • 01 Eylül 2018, Cumartesi 0:00

Ümraniye’nin çeşitli noktalarında esnaf ve cami cemaatiyle bir araya gelen Başkan Hasan Can, bu kez Dudullu Mahalle esnaflarını dolaşarak, çalışanlarla sohbet etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi. Esnaflar ise Başkan Hasan Can’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. Ayrıca Başkan Hasan Can, Balıkçı sezonunun açılmasıyla birlikte Dudullu Bölgesi’ndeki balıkçı esnafları da ziyaret ederek hayırlı, bereketli bir sezon diledi.

Esnaf ziyareti sırasında Başkan Hasan Can’a, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Köseoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Ali Yazlı ve AK Parti Ümraniye Aşağı Dudullu Mahalle Başkanı Orhan Ergün eşlik etti.