Başkan Hasan Can, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un Vefat Eden Yakını Nizan Yatsan’ın Cenaze Törenine Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum’u acı gününde yalnız bırakmayarak, yakını merhum Nizan Yatsan’ın cenaze törenine katıldı.

• 12 Ağustos 2018, Pazar 0:00

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un yakını Nizan Yatsan’ın İkindi Namazı’nı müteakiben Refiye Soyak Camii’nde kılınan cenaze namazına katılarak, başta Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum olmak üzere kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.