Başkan Hasan Can Alemdağ Caddesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapatılan Alemdağ Caddesi, Kurban Bayramı öncesinde de Ümraniyeliler ile çevre il ve ilçedeki vatandaşları ağırlıyor. Başkan Hasan Can, Bayram öncesi Alemdağ Caddesi’nin durumunu inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Hasan Can Alemdağ Caddesi’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
  • 19 Ağustos 2018, Pazar 0:00

Ümraniye’nin prestijine prestij katan Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesini büyük bir memnuniyetle karşılayan Ümraniyeliler, günün her saatinde caddede vakit geçirmeyi sürdürüyor. Kurban Bayramı için ayrıca süslenen Alemdağ Caddesi’nde çocukları ve sevdikleriyle beraber binlerce vatandaş araç trafiği olmadan mutlu bir şekilde bayram alışverişlerini yapıyor. Bu kapsamda caddeyi gezen Başkan Hasan Can vatandaşlarla sohbet ederek, esnaflara hayırlı işler diledi.