solyanreklam
sagreklam

Başkan Hasan Can 24 TV’nin Canlı Yayın Konuğu Oldu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can 24 TV’de yayınlanan ve Zeliha Saraç’ın sunduğu Moderatör programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Hasan Can, yeni açılan okullar, 2B arazileri, kentsel dönüşüm ve kalıcı eserler hakkında bilgi verdi.

Başkan Hasan Can 24 TV’nin Canlı Yayın Konuğu Oldu
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 0:00

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can 24 TV’de yayınlanan ve Zeliha Saraç’ın sunduğu Moderatör programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Hasan Can, yeni açılan okullar, 2B arazileri, kentsel dönüşüm ve kalıcı eserler hakkında bilgi verdi.

Başkan Hasan Can, canlı yayın öncesi 24 TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu. Ardından 24 TV’de Zeliha Saraç’ın sunduğu Moderatör Sabah programının canlı yayın konuğu olan Başkan Hasan Can; “Ümraniye’de asfaltsız ve kaldırımsız yolumuz yok, bunlar sıradan işler, önemli olan kalıcı eserler bırakmak ve Ümraniye Belediyesi tarafından 14 yıl içerisinde 450’nin üzerinde kalıcı eser yapıldı” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can eğitime çok önem verdiklerini belirterek, “Sorumluluk sahibi her vatandaş eğitim konusunda elini taşın altına koymalı. Çünkü çocuklar bizim geleceğimiz” dedi. Belediye tarafından yapılan Altınşehir ve Çamlık okullarının tamamlanmak üzere olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Hasan Can, “Yapımı devam eden 3 okulumuzu da ilçeye kazandırmayı planlıyoruz” dedi. “Maddi durumu müsait olmayan ailelerin çocuklarının çanta, önlük gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diyen Başkan Hasan Can, Ümraniye’de her yıl düzenlenen Resim, Hikâye ve Şiir Yarışması’na gösterilen yoğun ilgiden de memnun olduklarını ifade etti.   

 Başkan Hasan Can, 2B arazilerine ruhsat verileceğini söyleyerek, “Ümraniye’de şuan da 320 bin yapı stoku var. 205 bini bizim zamanımızda imara, plana ve kurala uygun bir şekilde son 14 yılda yapıldı. Yani ilçemizin yüzde 64’ünü biz yeniledik. Dolayısıyla herhangi bir deprem hadisesinde en az zarar görecek veya hiç zarar görmeyecek ilçelerden biri Ümraniye’dir” diyerek konuşmasını bitirdi. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık