Başkan Hasan Can 15 Temmuz Gazisi Öner Uğur’a Taziye Ziyaretinde Bulundu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çocuğu vefat eden 15 Temmuz Gazisi Öner Uğur’u evinde ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

Başkan Hasan Can 15 Temmuz Gazisi Öner Uğur’a Taziye Ziyaretinde Bulundu
  • 11 Eylül 2018, Salı 0:00

İlçedeki şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerinin her zaman yanında olan Başkan Hasan Can, 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında darbecilere kahramanca direnen Öner Uğur’u evinde ziyaret ederek, vefat eden evladı için baş sağlığı diledi. Ziyarette Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları İmdat Köseoğlu ve Salim Çetinkaya ile AK Parti Kazım Karabekir Mahalle Başkanı İsmail AK bulundu.

Başkan Hasan Can; ziyarette tüm gazilere şifa ve şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek, “Sizler milletimizin bağrına saplanmak istenen hançeri engellediniz. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Ayrıca Başkan Hasan Can, hem Gazi Öner Uğur'un evladı hem de tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti.

Başkan Hasan Can, ziyaret esnasında Gazi Öner Uğur’un çocuklarıyla, ziyaret sonrasında ise mahallede ikamet eden ve Başkan Hasan Can’ı karşılayan çocuklarla yakından ilgilenerek çocuklara hediyeler verdi.