solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN EDEBALİ'NİN 'ENGELSİZ' KONUKLARI

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 'Engelsiz Mutfak' projesinde aşçılık eğitimi alan öğrencileri konuk etti.

BAŞKAN EDEBALİ'NİN 'ENGELSİZ' KONUKLARI
  • 18 Eylül 2018, Salı 0:00

Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette, ‘Engelsiz Mutfak’ ekibi daha önce hazırladıkları pasta ve börekleri Başkan Edebali’ye ikram ederek sohbet etti. Engelsiz Mutfak’ta hazırlanan pasta-börek ve tatlıları vatandaşlara sunmak için Başkan İsmail Hakkı Edebali’den bir kafe talebinde bulunan öğrenciler aile ekonomilerine ve şehrin ticari yaşamına katkıda bulunmak istediklerini belirtti. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, hayata geçirdikleri ‘Engelsiz Mutfak’ projesi ile engelli bireylerin sosyalleşmesine ve yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı olduklarını belirterek, “Engellilerimizin hayata kazandırılması için projeler geliştirmeye özen gösteriyoruz. Engelsiz Mutfak projemiz ile de engellilerimizi tüketen bir anlayıştan üreten bir aşamaya geçiriyoruz. Bu proje ile engellilerimizi sosyal yaşama katarken aynı zamanda onların mutluluğuna, kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine hatta meslek sahibi olabilmelerine katkı sağladık” diye konuştu.

'TOPLUMDA FARKINDALIK OLUŞTURUYORUZ'

Toplumun kendi geleceğine sahip çıkması için engellileri görmezden gelemeyeceğini vurgulayan Başkan Edebali, "Engellileri mutsuz bir toplum mutlu ve zengin olamaz. Biz toplumun her katmanıyla mutlu olursak geleceğe sağlam adımlar atabiliriz. Engellileri hayata kazandırmak için sosyal projelere aralıksız devam edeceğiz. Bu kardeşlerimizi dört duvar arasından çıkarıp 'birey' olmaları konusunda teşvik ediyoruz. Kursumuzdan mezun olan çocuklarımız yaptıkları ile büyük bir iş başardılar. Engelli çocuklarımıza sahip çıkarak onların eğitimlerine gereken desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık