BAŞKAN ÇOBAN´DAN DİYANET VAKFI´NA KURBAN BAĞIŞI

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İlyas Serenli´yi makamında kabul eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, biri yurtiçi biri de yurtdışı olmak üzere iki adet kurbanının vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı´na bağışladı.

BAŞKAN ÇOBAN´DAN DİYANET VAKFI´NA KURBAN BAĞIŞI
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 17:51

BA�KAN ÇOBAN'DAN D�YANET VAKFI'NA KURBAN BA�I�I

Türkiye Diyanet Vakf� Mütevelli Heyeti �kinci Ba�kan� �lyas Serenli'yi makam�nda kabul eden Belediye Ba�kan� Burhanettin Çoban, biri yurtiçi biri de yurtd��� olmak üzere iki adet kurban�n vekaletini Türkiye Diyanet Vakf�'na ba���lad�.

'Vekaletle Kurban'la ilgili din görevlilerini bilgilendirmek üzere ilimize gelen Türkiye Diyanet Vakf� Mütevelli Heyeti �kinci Ba�kan� �lyas Serenli, Belediye Ba�kan� Burhanettin Çoban'� ziyaret etti.

�l Müftüsü �ükrü Kabukçu, Mütevelli Heyeti Sekreteri Abdullah Çelik ve �l Müftü Yard�mc�s� Muhammet Ali Özer'in de kat�ld��� ziyarette, Mütevelli Heyeti �kinci Ba�kan� �lyas Serenli, vakf�n çal��malar� ve kurban faaliyetleri hakk�nda Ba�kan Çoban'a bilgi verdi.

�l Müftüsü �ükrü Kabukçu ise Türkiye Diyanet Vakf�'na ve müftülük faaliyetlerine verdi�i desteklerden dolay� Ba�kan Burhanettin Çoban'a te�ekkür etti.

Türkiye Diyanet Vakf�'n�n yurtiçi ve yurtd���nda çok güzel faaliyetlere imza att���n� belirten Belediye Ba�kan� Burhanettin Çoban da tüm vak�f personelini tebrik ederek; biri yurtiçi biri de yurtd��� olmak üzere iki adet kurban�n vekaletini Türkiye Diyanet Vakf�'na ba���lad�.