solyanreklam
sagreklam

Başkan Baltacı Kamp Ateşini Yaktı

Çocukların sosyalleşme ve hayatla mücadele azmini artırma hedefleri doğrultusunda organize edilen gençlik kampında, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı gençleri yalnız bırakmadı....

Başkan Baltacı Kamp Ateşini Yaktı
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 15:47

Çocukların sosyalleşme ve hayatla mücadele azmini artırma hedefleri doğrultusunda organize edilen gençlik kampında, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı gençleri yalnız bırakmadı.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, İmrahor Mesire Alanı’nda düzenlenen gençlik kampını ziyaret etti. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği kamp alanında gençler doyasıya eğlendi. Sosyal ve sportif aktivitelerin iç içe olduğu kampa 160 genç ve aileleri katıldı. Programda konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, güzel bir ortamda bir araya geldiklerini belirterek: “Eğlencelerin, alışkanlıkların değiştiği bu dönemde, tabiatın her türlü güzelliklerini ihtiva eden böyle bir ortamda bulunmak büyük bir şans” dedi.

“Emek verildiği zaman yapılamayacak hiçbir şey yok”

Babaların çocuklarıyla birlikte vakit geçirmesinin önemine değinen Başkan Baltacı: “Çocuklarımızla baş başa kalmak, onları daha yakından tanımak, onlarla birlikte olmak ve onların yetişme çağı olan bu dönemde en güzel şekilde bedenen, ahlaken güzel bir şekilde yetişmesi maksadıyla yapmış olduğumuz bu programı onurlandırdınız. Çocuklarımız, insanın var oldukça bitmeyeceği eğitim hayatlarını burada da devam ettiriyorlar. Emek verildiği zaman, önem verildiği zaman yapılamayacak hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı.

‘Kem âlât ile kemâlât olmaz’

Başkan Baltacı, 160 gençle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek: “Buradaki yavrularımız gelecekte ülkenin yönetiminde, hizmetinde vatanımızın milletimizin bekası için çalışacaklar.  Eskilerin söylediği bir ifade var ‘Kem âlât ile kemâlât olmaz’ yani kötü alet ve edevat, bozuk makinadan iyi iş çıkmaz. Demek ki insan iyi yetiştirilemezse ondan iyi bir şey ortaya çıkmaz. Bunu başarmak için bir aradayız” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık