solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla ve Bakan Kurum Sur’da incelemelerde bulundu

Başkan Atilla ve Bakan Kurum Sur’da incelemelerde bulundu

Başkan Atilla ve Bakan Kurum Sur’da incelemelerde bulundu
  • 22 Temmuz 2018, Pazar 4:11

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte Sur İlçesinde yürütülen çalışmaları inceledi, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte Sur İlçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Atilla ve Bakan Kurum’a, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Kayapınar İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ozan Balcı, Yenişehir İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkanı Abdullah Çiftçi, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak ile kurum müdürleri eşlik etti.

Dicle Vadisi rekreasyon çalışmaları, Kurşunlu Cami restorasyonu ve Alipaşa Mahallesinde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyen Başkan Atilla ve Bakan Kurum, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı, çalışanlarla sohbet edip kolaylıklar dilediler.

Daha sonra Melikahmet Caddesinde tamamlanan sağlıklaştırma çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Atilla ile Bakan Kurum, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Atilla ve Bakan Kurum, ardından Dört Ayaklı Minare ve Şeyh Mutahhar Camisini ziyaret etti.

Başkan Atilla ve Bakan Kurum, İçkale’de bulunan Valilik makamında ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar ile bir araya gelerek Diyarbakır’da sürdürülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Başkan Atilla ve Bakan Kurum, son olarak Millet Bahçesi olarak düzenlenecek eski stadyum alanında incelemelerde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık