Başkan Atilla vatandaşlarla bayramlaştı

• 22 Ağustos 2018, Çarşamba 2:23

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleşen etkinliklere katılarak vatandaşların bayramını kutladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Bayram Namazını Ulu Cami'de eda eden Başkan Atilla, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı, bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Atilla, daha sonra Diyarbakır Valiliğince Devlet Su İşleri (DSİ) Misafirhanesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. Törene Başkan Atilla’nın yanı sıra Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal ile Oya Eronat ve kurum müdürleri katılarak vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Atilla, Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diledi.