solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor

Başkan Atilla ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor

Başkan Atilla ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 16:52

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Ergani ilçesini ziyaret etti, muhtarlar ve vatandaşlarla Büyükşehir Belediye’sinin Ergani’de yürüttüğü çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, ilçe ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Ergani İlçesini ziyaret eden Başkan Atilla, ilk önce Ergani Kaymakamı Mesut Çoban'ı makamında ziyaret etti. Başkan Atilla, ilçede devam eden hizmetler ile ilgili Kaymakam Çoban'dan bilgi aldı, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bir kıraathane de vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini sordu.

'Güzel bir Ergani için çalışıyoruz'

Merkez ilçelerde hizmet çalışmaları hangi düzeydeyse Ergani ilçesinde de aynı şekilde sürdüğü belirten Başkan Atilla, "Ergani'deki mahallerimize 65 kilometre sathi kaplama, 30 kilometre sıcak asfalt seriyoruz. İlçe otogarı, spor tesisi, kanalizasyon ve içme suyu yatırımlarıyla daha güzel bir Ergani için çalışıyoruz" dedi.

Vatandaşlar ise, " Geçmiş yıllarda mahalle ve kırsal mahalle yollarımız ile alt yapımız çok vasat bir durumdaydı. Başkan Cumali Atilla'nın göreve gelmesiyle yollarımız, alt yapı ve birçok konuda ilçemiz çok iyi bir duruma geldi. Başkanımız Cumali Atilla ve Büyükşehir Belediyesi personeline çok teşekkür ediyor çalışmalarının devamını bekliyoruz" şeklinde konuştular.

Ergani' de muhtarla da bir araya gelen Başkan Atilla, mahallelerin eksiklerini not ederek ilgili birim amirlerine çözüm için talimat verdi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık