solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla: "Hemşehrilerimizin Göstermiş Oldukları İlgi ve Samimiyet Bize Her Zaman Güç Veriyor"

Başkan Atilla: "Hemşehrilerimizin Göstermiş Oldukları İlgi ve Samimiyet Bize Her Zaman Güç Veriyor"

Başkan Atilla:
  • 18 Eylül 2018, Salı 15:41

Yenişehir ilçesinde semt pazarını ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Hemşehrilerimizin göstermiş oldukları ilgi ve samimiyet bize her zaman güç veriyor" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir ilçesinde esnaflarla bir araya geldi. Başkan Atilla, Kurt İsmail Paşa Sokakta kurulan semt pazarı esnafına hayırlı işler diledi, esnaflarla sohbet etti. Pazarda alışveriş yapanlarla da görüşen Başkan Atilla, talepleri dinledi.

Şehrin her kesimiyle sürekli görüştüklerini vurgulayan Başkan Atilla, şöyle konuştu: "Mesaimizi hemşehrilerimizin arasında geçiyoruz. Şehrimizin her noktasında halkımızla bir araya geliyor, belediyecilik hizmletlerini istişare ediyoruz. Halkımızın beklentilerini görüyoruz, buna göre de çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımızda vatandaşlarımızın duasını almak en büyük amacımızdır. Hemşehrilerimizin göstermiş oldukları ilgi ve samimiyet bize her zaman güç veriyor."

Vatandaşlar ise Başkan Atilla'ya hizmetler nedeniyle teşekkür etti, Başkan Atilla'nın sorunlara hızlı ve kalıcı çözümler getirdiğini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık