solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla Diyarbakır Tanıtım Günleri Fuarı toplantısına katıldı

Başkan Atilla Diyarbakır Tanıtım Günleri Fuarı toplantısına katıldı

Başkan Atilla Diyarbakır Tanıtım Günleri Fuarı toplantısına katıldı
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 19:39

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, 6 – 9 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmesi planlanan Diyarbakır Tanıtım Günleri Fuarı değerlendirme toplantısına katıldı.

6 – 9 Eylül 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmesi planlanan Diyarbakır Tanıtım Günleri Fuarı değerlendirme toplantısı yapıldı. Diyarbakır Valiliği ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kaymakamlar, oda ve borsa başkanları, turizm temsilcileri, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral, Dicle Üniversitesi Rektörü Talip Gül, il ve ilçe kültür müdürleri, STK temsilcileri ile Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysi İpek katıldı.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Diyarbakır’ın en iyi şekilde tanıtılması için yapılacak çalışmalar ele alındı. Tanıtım günleri için yürütülen çalışmalar katılımcılar tarafından detaylı bir şekilde görüşüldü. Diyarbakır Tanıtım Günleri Fuarı değerlendirme toplantıları devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık