Başkan Albayrak TESKİ Genel Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Yönetim Kurulu toplantısı ile Temmuz ayı Genel Koordinasyon Toplantısına katıldı.Toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve TESKİ'nin daire başkanları ile idari personeli katıldı.Genel Koordinasyon toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ve TESKİ tarafından Temmuz ayında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi ile son buldu.

Başkan Albayrak TESKİ Genel Koordinasyon Toplantısına Katıldı
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00